Яна Маринова в ролята на красавицата

Яна Маринова в ролята на красавицата

Гледали сме Яна Маринова в много и различни роли – изкусителната Елена Атанасова в "Стъклен дом", като учителка във филма “XIA", като красавицата в сериала "Връзки", а сега тя се превъплъщава отново в преподавател, но този път по история.

В новата българска лента - "Привличане", Яна Маринова танцува и учи децата еднакво добре. Заедно с Александър Сано влизат прекрасно в света на тийнейджърите.

Познаваме я и от риалити формата "Survivor", както и като каскадьор – едно съвсем различно нейно амплоа. През останалото време можем да видим Яна и на театралната сцена. Да, нейното ежедневие е натоварено, защото тя е активна и обича да живее 24/7.

А сега ви я представяме в ролята на красива жена, която се грижи за перфектния си външен вид. "Като актриса за мен е много важно да остарявам красиво".

Всяка жена би искала да изглежда като Яна Маринова и с помощта на козметиката на Teoxane мисията се превръща във възможна. "Както се казва, искам да остарея като катедрала, а не като палячо", споделя с нас актрисата.

Тя е символ на българската естествена красота – "Знаеш, че можеш да летиш, тъй като знаеш, че има кой да се погрижи за теб – Teoxane".

Материалът е заснет с любезното съдействие на Unique Estates в прекрасен апартамент, разположен на последния етаж на аристократична сграда в центъра на София, с панорамни гледки към НДК.